Kantoor
Zelfverkoop
Aanbod
Aankoop
Verkoop
Taxaties
Bouwadvies
Hypotheek
Reacties

Samenwerking Horning - Kremer & Partners
Kremer & Partners is een vertrouwd adres waar het gaat om assurantiën. Het is echter ook al jaren een plek voor hypotheekadvies, bankzaken en ondersteuning bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Hiervoor werken wij nauw samen met Makelaardij Horning.

Alles onder één dak
Gemak en alles onder één dak, dat is wat wij onze relaties bieden, zegt Ellen Pütz, hypotheekadviseur bij Kremer & Partners. "De samenwerking met makelaardij Frank Horning is een extra service voor onze relaties. Bij de zoektocht naar een nieuwe woning is het heel handig dat de makelaar en financieel adviseur met elkaar samenwerken. Je weet direct waar je financieel aan toe bent wanneer je je droomhuis hebt gevonden.

Makelaardij Horning
Frank Horning is zelfstandig makelaar en werkt zowel aan huis, als ook op het kantoor bij Kremer & Partners, waar in het voorportaal ook een fotopresentatie van zijn aanbod is te zien. Klanten die hypotheekadvies en makelaardijdiensten combineren, profiteren van aantrekkelijke voordelen. Ze betalen maar de helft van de taxatiekosten.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u juist uw huidige woning verkopen? Neem dan gerust contact op met Makelaardij Horning.